Български

Търси

За нас


Кои сме ние?

Защо и как правим кашпи?

"Кашпа" ЕООД е дружество специално учредено за направа и реализация на кашпи, покрити с камъни. Ние сме български производител, а предлаганите от нас кашпи са направени изцяло от естествени екологични материали и са ръчна изработка. Техниката за направа на кашпите, която използваме, както и вложеното старание, търпение и любов одухотворяват нашите експонати и ги правят подходящи както за класически обзаведени помещения, така и за модерни изискани интериори, a също за оформяне на външни пространства. При направата на кашпите се водим от разбирането, че те трябва да притежават собствен стил и емоция като ярко да се открояват на фона на останалата  подобна продукция на  пазара.  

Кашпа с изключително прецизна изработка!

Кашпите от този вид се изработват много бавно поради специфичният начин на подредба и обработка на камъните, поради това се изработват предимно по предварителна заявка.

Кашпа от необработени камъни !

При изработката на този тип кашпи камъните не се обработват поради което може да се каже ,че са запазени в размери и вид създадени от природата. 

Кашпа изработена от бели камъни!

Изработените с камъни от този вид кашпи са подходящи за всякакви помещения. Тъй като пространството между камъчетата се запълват с фуга това позволява , с предварителна заявка Вие да определите цвета и.

 


© 2015 - 2019 Всички права запазени